Balustrade din sticla DUPLEX + SECURIZATA cu profil continuu tip MENGHINA.

Balustrada din sticla  duplex securizata reprezinta un element arhitectural de PROTECTIE si DECOR.

Tipul acesta de balustrada se monteaza intr-un profil continuu din aluminiu tip MENGHINA( 6ML) si este folosit cu sticla duplex securizata de 12 mm (configuratie 6.2.6 – sticla 6mm/ 2 folii laminare x 0.38 mm/sticla 6mm,6.3.6 , 6.4.6) , de 16 mm (8.2.8/8.4.8) sau 20 mm(10.2.10/10.4.10) in functie de inaltimea dorita a balustradei si a imobilului .

Balustradele din sticlă cu profil de aluminiu pot fi montate atât în exterior(balcoane,terase ,piscine) cat si la interior(scara,podest).

Profilul de baza din aluminiu poate fi eloxat in nuanta de inox sau aluminiu /sau poate fi vopsit in camp electrostatic in diverse culori RAL_.

Sticla folosita poate fi clara,ultraclara, colorata in masa (GRI, MARO) sau cu folie mata/sablata.

Acest tip de balustrade poate fi aplicat direct pe pardoseala sau cu prindere pe lateralul placii de beton.

In functie de grosimea sticlei si de cerintele clientului , in partea de sus poate fi montata o mana curenta cu canal special pentru sticla, care poate fi in diverse forme: profil rotund, profil patrat, profil trapez sau profil simplu tip”U”.

Acest profil de mana curenta poate fi in nuantele de INOX  sau ALUMINIU ELOXAT sau poate fi vopsit electrostatic in orice culoare din gama RAL_ .

Mai jos va prezentam cateva lucrari executate pe acest tip de balustrade.