BALUSTRADE STICLA SECURIZATA cu conectori de INOX

Tipul acesta de balustrade de protectie se aplica PE LATERALUL placii de beton prin fixare cu CONECTORI  DIN INOX si este folosit cu sticla duplex securizata  folosit cu sticla duplex securizata de 12 mm (configuratie 6.2.6 – sticla 6mm/ 2 folii laminare x 0.38 mm/sticla 6mm) , de 16 mm (8.2.8) sau 20 mm(10.2.10) in functie de inaltimea dorita a balustradei si a imobilului .

Balustradele din sticlă cu profil de aluminiu pot fi montate atât la interiorul locuintelor la scara cat si în exterior la balcoane,terase, parapeti.

Sticla folosita poate fi clara,ultraclara, colorata in masa (GRI, MARO) sau cu folie mata/sablata.

Conectorii din inox sunt de diametru 50 mm si lungime 30/40/50 mm , iar fixarea in beton se face cu tija filetata de diam 10 mm.

balustrade de sticla cu conectori de inox

In functie de grosimea sticlei si de cerintele clientului ,  in partea de susu a sticlei poate fi montata  o mana curenta cu canal  special pentru sticlei, care poate fi de diverse forme: profil rotund, profil patrat, profil trapez sau profil simplu tip”U”.

Culoarea acestei maini curente poate fi eloxat Inox sau aluminiu, poate fi din lemn sau poate fi vopsita electrostatic in orice culoare RAL_ .

Va prezentam cateva din lucrarile executate pe acest sistem de balustrade: